Android – Det klart bästa OP för mobila enheter

Något som står helt klart för mig är att Internets enväldige härskare heter Google. Ingen har den minsta chans i världen att knacka ned denna stora maktfaktor över vad som får göra och inte göras på nätet. Helt naturligt kommer det då vara operativsystemet Android som står i särklass i min smak. Här finns ju också, som alla väl känner till, Apple med sina iPhones och iPads där de använder iOS. Fattar inte för mitt liv varför dessa telefoner blivit så populära bland de svenska användarna. Visst är det en bra mobil eller tablet med mycket hög kvalitet. Så långt är jag med, men det finns massor av bra mobiler och tablets som använder sig av Android OP också. Här kan du bara ta Samsung, Asus och HTC som ett par av de bra exempel som finns.

Helt enkelt förstår jag mig inte på varför någon med egen vilja skulle välja en telefon med ett annat operativsystem än Android. Det säger sig helt enkelt automatiskt att du som vill vara med det där gäller och tävla med de bästa villkoren, väljer en produkt som är inom ramen för Googles varumärken. Här kan du ju alltid räkna med att allt det senaste och det nya finns. Din telefon med ett Android OP kommer alltid att uppdateras automatiskt när det behövs nya bitar för att kunna surfa felfritt på nätet. Android startade som vid namn Android Inc. Vilket expanderade snabbt och kraftigt. Nu är det sedan 2005 Google som har köpt upp detta koncept, marknadsför det och utvecklar det enligt 100% rätt webstandard. Det känns liksom som ett tryggt val att välja Google.

IT Crowd – Lika bra som Android

Nu har ni ju redan fått upp ögonen för att denna sajt ska handla om Android och alla de härliga appar som finns till dessa mobiler och surfplattor. Detta betyder ju lite av att jag skulle vara teknikintresserad och ha ett stort intresse av datorer. Jo, visst stämmer det. Naturligtvis finns det då ett TV-program i den engelska TV-kanalen BBC som jag känner igen mig i och gillar skarp. Det är naturligtvis TV-serien IT Crowd som jag talar om. Den helsnälla komedin som driver med hela det tekniska samhället och relationerna mellan män och kvinnor på jobbet. Helt enkelt en fantastisk serie, där jag kommer att använda delar av denna i vissa fall för att beskriva olika funktioner och situationer i det appar jag testar på denna sajt.

Annat som gör Android bättre än allt annat

Helt klart är jag fastlåst i att Android OP är överlägset alla andra. Kanske kommer jag då många gånger att bli partisk i mina åsikter. Dock är det ju så här, let´s face it boys and girls, att när du kollar in var du kan hämta dina appar och installera dem. Ja, då ser du ju direkt vem det är som har tänkt till. Bara vid första anblicken så kommer ju App Store att blekna och knappt vara synlig i den djupa dimman som formar sig under Google Play som är ensam herre på täppan. Här finns allt du behöver för att få din telefon att fungera till precis det du vill ha den till. Android and Play Store är två fantastiska verk som fungerar som ler och långhalm.

Anledningen till snabbheten i Android OP

Att Android operativsystem är snabbt, kommer också vara något som gör att jag enbart ser till att detta kan vara ett val för framtidens mobiler och surfplattor. Naturligtvis kommer det att finnas en anledning till detta. Här är det bara att se på skillnaden mellan Windows och Linux. Då kommer du snabbt underfund med hur överlägset Linux är när det gäller både snabbhet och enkelheten i de moderna versionerna. Det handlar helt enkelt om att Android OP är något som har byggts och skapats utifrån en Linuxkärna. Det är detta som är anledningen till att Android blir så snabbt som det verkligen är.