De fem bästa Android-apparna 2017

I detta inlägg är det dags att presentera de fem senaste och bästa Android-apparna 2017. Här handlar det ju om ett mycket stort område och jag kan omöjligt göra alla personer intresserade och rättvist presentera alla intressen. Här får det helt enkelt vara jag som är enväldig härskare på tronen i valet av de appar som jag tycker bäst om. Håll tillgodo, här kommer de.

Google Drive Suite

Google Drive är en molnlagringslösning tillgänglig på Android där alla nya användare får permanent 15 GB gratis vid inloggning. Du kan förstås köpa mer om det behövs. Det som gör Google Drive så speciellt är den svit med Android-appar som är kopplade till den. Detta inkluderar Google Dokument, Google Sheets, Google Slides, Google Photos, Gmail, Google Kalender och Google Keep. Mellan apparna i appen så kommer appen Foton (som tillåter obegränsad bild- och videobackup) och Google Keep för notering vara mycket användbara. I övrigt har du appar för nästan allt du behöver göra när det gäller produktivitet. Några av funktionerna i dessa appar inkluderar live-samarbete, djupa delningsfunktioner och kompatibilitet med Microsoft Office-dokument. Denna app är gratis men innehåller köp i appen när du anser detta behövas.

Google Maps and Waze

Google Maps äger nästan navigationsapparnas scen och det är fortfarande en av de bästa Android-apparna någonsin. Med denna app får du nästan både dagliga och veckovisa uppdateringar som enbart tycks lägga till mera i sin oerhört generösa lista över befintliga funktioner. Bortsett från de grundläggande funktionerna ger Google Maps dig tillgång till intressanta platser, trafikdata, vägbeskrivning till viloplatser eller bensinstationer. Här tillåts du även ha offline-kartor även om bara temporära. Om du lägger till Waze-upplevelsen, som innehåller massor av egna funktioner, så behöver du inte någonsin någon annan navigationsapp. Denna fantastiska app är helt gratis.

LastPass Password Fanager

LastPass är en av de Android appar du bara inte kan vara utan. Det är en lösenordshanterare som låter dig spara dina inloggningsuppgifter på ett skyddat och säkert sätt. Utöver det kan den hjälpa till att generera nästan omöjliga lösenord som du kan använda på dina konton. Allt detta kommer att vara kontrollerat med ett huvudlösenord. Den har plattformsstöd så att du kan använda den på datorer, mobila enheter, tablets eller vad som helst. Det finns andra, men LastPass känns alltid som att den är ett steg före alla andra. Dessutom är premium-versionen billig. Du kan också intallera LastPass Authenticator för dig som verkligen gillar lite extra säkerhet. Standardversionen är gratis.

SwiftKey

SwiftKey Keyboard är en av de mest kraftfulla och anpassningsbara tangentbord du kan finna från tredje part. Denna app tog marknaden med storm för flera år sedan med en prediktiv inmatningsmetod till skillnad från vad andra tangentbord hade Denna app har sedan dess vuxit mycket under åren. Det är en gratis grundapp som du sedan kan köpa teman till om du vill. Andra funktioner inkluderar en dedikerad nummerrad, SwiftKey Flow som möjliggör gestskrift, stöd för flera språk, synkronisering av enheter på ditt bibliotek och mycket mer. Detta handlar helt enkelt om ett tangentbord som skapats för att vara så bra som möjligt. Det är sant att Microsoft nu äger SwiftKey, men hittills har de lyckats med att inte strula till allt som är bra.