De fyra bästa Android Launcher apparna

Android launcher-appar har länge varit en integrerad del av Android-upplevelsen. Om du inte gillar hur din originalskärm ser ut eller fungerar, kan du helt enkelt ladda ner en app för att ändra allt. Det råder ingen tvekan om att Android-startprogram har en mycket mer mångsidig uppsättning funktioner än någon annan genre av applikationer. Du kan verkligen göra några fantastiska saker med dessa appar. Låt oss ta en titt på de bästa! Google Now Launcher släcker sin närvaro 2017. Det är därför den härliga appen inte längre syns på denna lista. Det gör mig väldigt ledsen.

Evie Launcher

Evie Launcher är ett av mina val för de bästa Android-apparna från 2016. Det är en lätt, snabb Android-launcher med några unika egenskaper. Den använder Pixel Launcher-stil app som du kan glida upp från längst ned på skärmen. Den kommer också med stöd för ikonpaket, ett dockningsläge, och du kan ändra saker som storleken på grid på startskärmen. Evie Launcher har även saker som olästa badges, widget anpassning och mer. Det är helt gratis att ladda ner utan några som helst in-app köp.

Action Launcher

Action Launcher har länge varit en favorit Android launcher bland många användare. Den levereras med en Android-känsla. Det finns dock några extrafunktioner inlagda som lägger till en del av det unika med denna app. Quicktheme låter dig anpassa färgerna på ditt användargränssnitt baseras på din bakgrundsbild. Shutters låter dig kolla in en apps widget utan att faktiskt ställa in den på startskärmen. Det finns till och med tema och anpassningselement för att få telefonen att känna sig mer som Android Oreo. Det finns också ikonpaketstöd, frekventa uppdateringar och mycket mer. I den här appen finns mycket att tycka om. Även applådan kan konfigureras. Action Launcher finns i både gratisversion och betald version.

Launcher 8

Launcher 8 är en unik launcher eftersom den inte ser ut som Android. Faktum är att denna launchers enda syfte är att göra telefonen så lik en Windows Phone som möjligt. Med denna app kan du konvertera widgets till Windows Phone Style Live-plattor och skapa nästan samma användarupplevelse som du skulle hitta på Windows Phone. Med undantag för, som alla vet, en fungerande YouTube-app. Det kommer också finnas en handfull andra funktioner som gör det till en mycket solid Android-launcher. Denna app är helt gratis att ladda ner.

Next Launcher 3D Shell

Den fjärde appen Launcher 3D Shell är skapad av GO Dev. Det är samma företag som gjort GO Launcher. Den har 3D-animeringar, en mängd olika övergångseffekter. och några unika anpassningsalternativ. Den innehåller också ett rullningsfält som låter dig rotera dina skärmar och hitta den du letar efter. Visst är det en av de dyraste Android-startprogrammen där ute. Här kommer ingen se ned på dig om du tycker att priset är för högt. Du kan dock prova appen gratis. Dessutom kan du få appen billigare om du köper den som ett köp i appen från gratisversionen istället för den fristående appen.