De fyra bästa spelen för Android 2017

Naturligtvis är jag mänsklig. Ja, jag vet att det är mycket tjat om appar hela tiden. Nu råkar det faktiskt vara så att jag är mycket intresserad av det och att detta är min blogg. Jasså, det funkade inte? Ja, okej era barn. Jag ska låta barnet i mig leka också. Allting behöver ju inte alls vara produktivt, lärande och allvarligt hela tiden. Nu är det dags för lek och skoj. Faktiskt så måste jag erkänna att även jag vid vissa tillfällen kopplar av med ett bra och roande spel i min Androidmobil. Här kommer de fyra spelen jag tycker toppar listan för 2017.

Crashlands

Crashlands släpptes 2016 och det är redan bland de bästa Android-spelen någonsin gjorda. Detta spel har en intergalaktisk lastbilsförare som hamnar i ett land på en främmande planet. Ditt jobb är att ta reda på vad som händer, bygga dig själv en bas, samla olika saker (och skapa dem) samt rädda världen från en hemsk konspiration. Det finns ett RPG-element för karaktärsutveckling, massor av objekt som du kan samla och skapa, Du kan göra det enkelt för dig genom att göra saker som att automatiskt sortera din inventering. Detta är helt enkelt massor av kul och innehåller dussintals timmar av innehåll. Den bästa delen? Det finns inga köp i appen för att använda den fullt ut. Detta är ett spel du måste köpa.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft uppenbarade sig på spelscenen i slutet av 2014 och det har varit ett av de bästa Android-spelen sedan dess. Det är ett koncept som liknar spel som Pokemon eller Magic: The Gathering där du samlar kort, bygger lekar och duellen andra spelare som använder dessa lekar. Det finns några offline-komponenter men spelet är nästan helt online-baserat. Du kan också spara ditt spel i molnet via battle.net som låter dig spela spelet på din dator eller annan mobil enhet. Det finns alltid nya expansioner som kommer ofta och som hjälper till att hålla känslan av att detta spel alltid är färskt och nytt.

Minecraft

Minecraft är ett av de populäraste spelen över hela världen för människor i alla åldrar. För de som aldrig spelat, placerar Minecraft dig i en jättevärld där du bryter grejer, bygger saker, slår de onda och i övrigt gör ganska mycket vad du vill. Det finns ett överlevnadsläge där du måste bryta egna resurser och samla mat samtidigt som ett kreativt läge som ger dig obegränsat av allt. Frekventa uppdateringar har lagt till massor av nytt innehåll och möjligheter. Spelet är ungefär lika med de versioner som finns för PC och TV-spel. Faktum är att du kan spela på multiplayer-servrar med personer i dessa världar direkt i din mobil. Ett mycket roande spel. Det finns köp i app, men de är oftast bara för att anpassa saker som olika utseenden och köp av vapen.

Pokemon GO

Pokemon Go exploderade som ett megapopulärt spel i mobilen i juli 2016 och blev genast av de bästa Android-spelen någonsin. Det är ett förstorat verklighetsspel som liknar Ingress där du går runt den verkliga världen. Fånga Pokemon, slåss om Gyms och finn Pokestops för att provinatera. Det slog nästan alla rekord i den mobila spelvärlden på mycket kort tid. Spelet får frekventa uppdateringar. Uppdateringarna lägger till tidsbegränsade spelupplevelser, nya Pokemon och nya funktioner. Det har förändrats ganska mycket från detta spels tidiga dagar.