De tre bästa apparna för Google Cardboard

Något som ännu inte alls är så vanligt att många använder är VR-teknologi. Nu kommer naturligtvis detta att bero på att det egentligen inte finns något riktigt system för virtual reality som verkligen har blivit så bra som det sas från början. I detta fall handlar det i alla fall om att du måste använda Google Cardboard VR-glasögon för att få en upplevelse om vad framtiden har att ge inom denna genre. I denna artikel har jag plockat fram de tre absolut bästa VR-apparna för Google Cardboard.

AAA VR Cinema

AAA VR Cinema är en VR-videospelare som låter dig spela lokalt lagrat innehåll på din enhet. Den är ganska lätt att använda. Du lägger videon på din enhet och använder den här appen för att spela den medan du bär Google Cardboard VR-glasögon. Denna app har 180 graders och 360 graders videostöd, huvudspårning, support för NAS, och funktioner som ingår för att ta bort driftproblem som kan uppstå när du ser på långa videoklipp. Det är helt gratis om du vill prova den och en av de där ”jag måste bara ha” VR-program för Google Cardboard.

FullDive VR

Fulldive VR kallar sig en VR-navigationsplattform. Vad det betyder exakt är att appen hjälper dig att hitta och visa massor av VR-innehåll från hela webben. Den har stöd för VR-video från YouTube, en VR-videospelare inbyggd och till och med en VR-webbläsare för att se onlineinnehåll. Det finns också en kamera, fotogalleri och en marknad för att ta VR-bilder och surfa på för fler VR-appar och spel. Det är definitivt ett av de VR-program som finns och verkligen värt att kolla in. Det är också gratis att ladda ner.

Expeditions

Expeditions är en utbildningsorienterad app som är avsedd att användas i en klassrumsmiljö. Du kan dock använda den nästan var som helst då denna app är mycket intressant och lärande. Appen har över 200 expeditioner som du kan fördjupa dig i. Du kommer att kunna kolla olika destinationer, landmärken, landformer, vattendrag och många andra platser. Det finns ett 360 graders läge som fungerar utan Cardboard om du behöver det. Helt enkelt får du en app som är ganska lätt att använda. Den är också helt gratis, vilket är trevligt. Google Arts and Culture är en annan fantastisk utgåva-baserad VR-app skapad av Google!